Watch Medier

Unilever-formand: Der er mindre forskel på Biden og Trump, end man tror

Hos den internationale fødevarekoncern Unilever tager formand Nils Smedegaard Andersen det amerikanske valg med sindsro. Det er nemlig et åbent spørgsmål, om det vil give forandringer i handelspolitikken, lyder hans argument.

Nils Smedegaard er i dag formand for Unilever og har tidligere været adm. direktør for A.P. Møller - Mærsk. | Foto: Jens Dresling

Den høje bølgegang under det amerikanske valg bliver taget med ophøjet ro hos manden for bordenden i fødevarekæmpen Unilevers bestyrelseslokale.

Det fortæller den danske formand – og generelle sværvægter i dansk erhvervsliv – Nils Smedegaard Andersen til Berlingske. Formanden lægger vægt på, at han har en "fast tro" på, at man nok skal finde en løsning på eventuelle usikkerheder om valgresultatet, der på de handelspolitiske linjer ikke nødvendigvis vil være den store omvæltning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs