Watch Medier

Unilever-formand: Der er mindre forskel på Biden og Trump, end man tror

Hos den internationale fødevarekoncern Unilever tager formand Nils Smedegaard Andersen det amerikanske valg med sindsro. Det er nemlig et åbent spørgsmål, om det vil give forandringer i handelspolitikken, lyder hans argument.

Nils Smedegaard er i dag formand for Unilever og har tidligere været adm. direktør for A.P. Møller - Mærsk. | Foto: Jens Dresling

Den høje bølgegang under det amerikanske valg bliver taget med ophøjet ro hos manden for bordenden i fødevarekæmpen Unilevers bestyrelseslokale.

Det fortæller den danske formand – og generelle sværvægter i dansk erhvervsliv – Nils Smedegaard Andersen til Berlingske. Formanden lægger vægt på, at han har en "fast tro" på, at man nok skal finde en løsning på eventuelle usikkerheder om valgresultatet, der på de handelspolitiske linjer ikke nødvendigvis vil være den store omvæltning.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs