Watch Medier

Dansk erhvervslivs skrækscenarie: USA-valget trækker i langdrag

Over et døgn efter at amerikanerne stemte, er der ikke fundet en ny præsident. Det værste, der kan ske er, at afgørelsen trækker i langdrag, lyder det fra Dansk Erhverv og Dansk Industri. De fleste danske virksomheder hepper på Biden.

Joe Biden og Donald Trump. | Foto: ANGELA WEISS, MANDEL NGAN/AFP / AFP

Mens Joe Biden i går aftes dansk tid meldte ud, at han satser på snart at kunne kalde sig USA's næste præsident, mener nuværende præsident Donald Trump, at der er foregået uregelmæssigheder i fire vigtige svingstater, og at han i øvrigt er valgets retmæssige sejrherre.

Langt hovedparten af danskerne og de største danske erhvervsorganisationer foretrækker Joe Biden som amerikansk præsident. Men i den aktuelle situation er det værste, der kan ske set med dansk erhvervslivs briller, at valgafgørelsen i USA for alvor trækker i langdrag, vurderer Tore Stramer, cheføkonom i Dansk Erhverv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs