Watch Medier

Medie: Restriktionerne i de syv nordjyske kommuner ophæves

De særlige coronarestriktioner i syv nordjyske kommuner ophæves fra weekenden, skriver Nordjyske med henvisning til oplysninger fra lokalt folketingsmedlem.

Ifølge Per Larsen, konservativt folketingsmedlem, ophæves restriktionerne i de syv nordjyske kommuner i weekenden. Det oplyser han i en mail til avisen Nordjyske.

Ifølge mailen vil borgmestrene blive informeret torsdag formiddag.

"Han (sundhedsminister Magnus Heunicke red.) ringede til mig, og det var pænt af ham," siger Per Larsen (K), som dagligt har spurgt ministeren om, hvornår restriktionerne kunne ophæves i Nordjylland.

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs