Watch Medier

Konkurrencestyrelsen vil hive advokaters priser frem i lyset

Advokatfirmaer bør skilte åbent med priser, lyder det i udkast til konkurrencerapport. Virksomhedsjuristerne ser dog ikke selv et behov for større gennemsigtighed, og Kammeradvokat-chef mener, at åbenhed skal være et frivilligt konkurrenceparameter.

Ledende partner Jens Bødtcher-Hansen fra Poul Schmith/Kammeradvokaten mener, åbenhed skal være frivilligt. | Foto: Brian Karmark/ERH

Advokatfirmaerne bør skilte med standardpriser og timepriser på deres hjemmesider og bør desuden forpligte sig til at servere oplysningerne til kunderne i en "ensartet standardskabelon".

Det lægger et foreløbigt rapportudkast fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen op til. Styrelsen er ved at undersøge konkurrencen i advokatbranchen. Rapporten er endnu ikke offentliggjort, men AdvokatWatch er i besiddelse af et udkast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs