Watch Medier

EU giver film- og nyhedsbranchen en håndsrækning

EU-Kommissionen har vedtaget en handlingsplan, der med en lang række tiltag skal strække hånden ud til mediebranchen og den audiovisuelle sektor, som begge er mærket af coronakrisen.

Kommissionens næstformand, Vera Jourová, påpeger, at EU´s medlemsstater også skal gøres deres del og bruge de værktøjer de har til rådighed for at støtte mediebranchen og den audiovisuelle sektor. | Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Svigtende annonceindtægter, lukkede biografer og et langt mindre filmudbud plager mediebranchen og det, som EU-Kommissionen kalder den audiovisuelle sektor, i kølvandet af coronakrisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateret)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs