Watch Medier

Erhvervsorganisationer: Nedlukning rammer stenhårdt – behov for strakshjælp og kompensation

Den netop udmeldte store nedlukning vil få store konsekvenser for store dele af dansk erhvervsliv, vurderer erhvervsorganisationen Dansk Erhverv. Dansk Industri efterlyser strakshjælp til de berørte virksomheder.

Foto: Jens Dresling

Nye restriktioner, der blandt andet lukker biografer, teatre og restauranter og sender større skoleklasser og gymnasieelever hjem i 38 kommuner, bliver dyrt for dansk erhvervsliv, lyder det fra Dansk Erhverv og DI.

"Vi er i en helt særlig situation, hvor smitten stiger voldsomt, og derfor skal vi selvfølgelig sammen bekæmpe virussen. Det er klart, at en så markant nedlukning vil få enorm betydning for store dele af erhvervslivet. Det er endnu en lige højre til oplevelseserhvervene i de berørte kommuner, men også de erhverv, der leverer til og dermed indirekte lever af oplevelseserhvervene, får et hårdt slag her."

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs