Watch Medier

Amerikansk finansministerium dropper sag mod Danske Bank

Det amerikanske finansministeriums kontor for kontrol med udenlandske aktiver har meddelt Danske Bank, at man afslutter arbejdet med bankens estiske hvidvaskssag uden yderligere skridt.

Foto: Thomas Borberg/Digital foto

Danske Bank meddelte i weekenden, at det amerikanske finansministeriums kontor for kontrol med udenlandske aktiver ikke vil tage yderligere skridt mod banken i forhold til bankens estiske hvidvasksag.

"Kontoret for kontrol med udenlandske aktiver i det amerikanske finansministerium (the Office of Foreign Assets Control of the US Department of the Treasury – OFAC) har meddelt Danske Bank A/S, at undersøgelsen af banken i relation til Estlandsagen afsluttes uden yderligere skridt imod Danske Bank," hedder det i meddelelsen fra banken.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs