Watch Medier

Tilsyn opfordrer kundeejede forsikringsselskaber til at holde igen med overskudsdeling

Finanstilsynet understreger, at henstillingen om at være forsigtig med udbetaling af udbytte også gælder kundeejede forsikringsselskaber, der laver overskudsdeling.

Foto: Lars Krabbe/IND

På grund af usikkerheden omkring coronakrisen har Finanstilsynet ad flere omgange henstillet til, at finansvirksomheder holder igen med at udbetale udbytte til aktionærerne.

Før jul kom tilsynet med sin seneste udmelding, der åbnede en dør på klem for, at velkapitaliserede banker og forsikringsselskaber kan udbetale udbytter, men dog med en række forbehold – herunder at de er velkapitaliserede og gør det med forsigtighed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs