Watch Medier

Fratrådt revisor sender lille børsselskab til tvangsopløsning

Mens Waturu Holding-koncernen er gået i gang med et revisorskifte, er det børsnoterede datterselskab Waturu sendt til tvangsopløsning.

På First North, hvor Waturu er noteret, er det et krav, at de børsnoterede selskaber skal have en rådgiver. | Foto: Waturu/PR/scanpix

En fratrådt revisor sender den kriseramte selskab Waturu til tvangsopløsning.

Det oplyses i en meddelelse:

"Waturu Holding koncernen er i gang med et revisorskifte, og i den forbindelse er datterselskabet Waturu, sendt til tvangsopløsning."

Selskabet, som står til at blive tvangsopløst, blev i 2019 noteret på First North og solgte aktier på en ambition om at levere en miljørigtig vandvarmer.

Mandag skrev Finans, at selskabet ifølge et brev fra Erhvervsstyrelsen havde under én måned til at finde en ny revisor - ellers ville det blive tvangsopløst.

18. Januar blev det registreret i CVR-registret, at revisionsfirmaet Beierholm var fratrådt som revisor i Waturu Holding.

Ledelsen vil straks sikre genoptagning via samarbejde med Erhvervsstyrelsen, lyder det i meddelelsen.

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs