Watch Medier

Tidligere SSI-direktør: "Det vil overraske mig meget, hvis ikke Kåre Schultz og Teva er en nøglekomponent"

Når Mette Frederiksen mødes med Israels premierminister og Østrigs forbundskansler, er det for at lave en aftale med Teva om fælles produktion af coronavacciner, vurderer Nils Strandberg Pedersen, tidligere direktør for Statens Serum Institut.

Det israelske medicinalselskab Teva med danske Kåre Schultz (billedet) som topchef vil formentlig spille en central rolle i fælles produktion af coronavacciner mellem Danmark, Østrig og Israel. | Foto: Amir Cohen/Reuters/Ritzau Scanpix

"Det ligger jo lige til højrebenet."

Nils Strandberg Pedersen, der er tidligere mangeårig direktør for Statens Serum Institut, er overbevist om, at statsminister Mette Frederiksen (S) sammen med Israels premierminister, Benjamin Netanyahu og Østrigs forbundskansler, Sebastian Kurz, i dag drøfter muligheden for at lade Teva med danske Kåre Schultz i spidsen spille en central rolle i en fremtidigt fælles produktion af coronavacciner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen fyringer

De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår situationen under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise. Og det er en fejl, mener Bryggeriforeningens direktør, Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs