Watch Medier

Sundhedsministeriet bekræfter pres på Senderovitz: "Flest mulige vacciner skulle hurtigst muligt til Danmark"

Tidligere direktør i Lægemiddelstyrelsen har fortalt om et politisk pres for at få nødgodkendt coronavaccinen fra Johnson & Johnson uden om EMA. Den udlægning afviser Sundhedsministeriet ikke, men forklarer, at regeringen netop undersøgte mulighederne for at få vaccinerne til Danmark hurtigst muligt.

Tidligere direktør i Lægemiddelstyrelsen beretter om politisk pres for at få godkendt coronavacciner, hvilket Sundhedsministeriet bekræfter. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Sundhedsministeriet bekræfter nu den påstand, som tidligere direktør i Lægemiddelstyrelsen, Thomas Senderovitz, kom med tidligere på ugen, hvor han fortalte om politisk pres på styrelsen for at få nødgodkendt coronavacciner.

"Der var et vist pres på, om vi kunne få det gjort tidligere, og om vi dog virkelig skulle vente på EMA’s arbejde," fortalte Thomas Senderovitz i tv-programmet 21 Søndag på DR om godkendelsesprocessen af covid-19-vaccinen fra Johnson & Johnson.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier