Watch Medier

Kold skulder til Mette Frederiksen: Pfizer afviser dansk vaccineproduktion

Mens flere af verdens største medicinalvirksomheder har vist interesse for at etablere vaccineproduktion i Danmark, afviser den amerikanske gigant Pfizer at have nogen interesse i et samarbejde.

Pfizer har ingen interesse i at starte en produktion af virksomhedens coronavacciner op i Danmark. | Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv om coronavaccinen fra Pfizer og Biontech er den klart mest anvendte i det danske vaccinationsprogram, skal de danske myndigheder ikke gøre sig store forhåbninger om at få selskaberne til at etablere en decideret produktion af vaccinen her i Danmark.

Det tog har for længst forladt perronen, for Pfizer har allerede kastet alle kræfter i at udvide den eksisterende produktion over hele verden og har nu ændret sine forventninger om at producere 1,3 milliarder doser i 2021 til at producere mere end 2,5 milliarder doser. Og fra næste år løftes produktionen yderligere til mere end 3 mia. doser.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier