Kritik fra Claus Meyer: For svært at hyre udenlandske kokke

Den kendte kok og erhvervsmand kritiserer, at det er for kompliceret og kan tage 14 måneder at hyre titrængt arbejdskraft fra udlandet til restaurantsektoren.
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Måneder i venteposition for at få et dansk visum eller blot svar om processen. Den danske restaurationssektor skriger på arbejdskraft, men nu rammer restauranterne panden mod muren hos myndighederne. Det skriver kokken Claus Meyer i en kronik i Børsen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også