Kritik fra Claus Meyer: For svært at hyre udenlandske kokke
![Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13301854.ece/ALTERNATES/schema-16_9/20180816-120036-7-1920x1079we.jpg)
Måneder i venteposition for at få et dansk visum eller blot svar om processen. Den danske restaurationssektor skriger på arbejdskraft, men nu rammer restauranterne panden mod muren hos myndighederne. Det skriver kokken Claus Meyer i en kronik i Børsen.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Meyers skal genstartes efter kæmpe nedskrivninger i 2020
For abonnenter