Watch Medier

Kritik fra Claus Meyer: For svært at hyre udenlandske kokke

Den kendte kok og erhvervsmand kritiserer, at det er for kompliceret og kan tage 14 måneder at hyre titrængt arbejdskraft fra udlandet til restaurantsektoren.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Måneder i venteposition for at få et dansk visum eller blot svar om processen. Den danske restaurationssektor skriger på arbejdskraft, men nu rammer restauranterne panden mod muren hos myndighederne. Det skriver kokken Claus Meyer i en kronik i Børsen.

Han beskriver, hvordan sagsbehandlingen er langsommelig, kompliceret og uigennemskuelig i forhold at hente en udenlandsk kok med det rette cv ind i landet, især når vedkommende ikke har EU-pas. Og problemet er udbredt i sektoren, lyder kritikken.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs