Watch Medier

Kritik fra Claus Meyer: For svært at hyre udenlandske kokke

Den kendte kok og erhvervsmand kritiserer, at det er for kompliceret og kan tage 14 måneder at hyre titrængt arbejdskraft fra udlandet til restaurantsektoren.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Måneder i venteposition for at få et dansk visum eller blot svar om processen. Den danske restaurationssektor skriger på arbejdskraft, men nu rammer restauranterne panden mod muren hos myndighederne. Det skriver kokken Claus Meyer i en kronik i Børsen.

Han beskriver, hvordan sagsbehandlingen er langsommelig, kompliceret og uigennemskuelig i forhold at hente en udenlandsk kok med det rette cv ind i landet, især når vedkommende ikke har EU-pas. Og problemet er udbredt i sektoren, lyder kritikken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs