Watch Medier

Arne-skat designes til at ramme stort set hele finanssektoren

Hele den finansielle sektor - bortset fra to typer af virksomheder - skal betale en særskat for at finansiere aftalen om tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet, viser et udkast til lovforslag. Der er lagt op til, at kapital- og venturefonde bliver inkluderet, og det er "helt uacceptabelt", lyder det fra brancheforeningen Aktive Ejere.

Statsminister Mette Frederiksen med bryggeriarbejder Arne Juhl, som har lagt navn til den særlige pension for lønmodtagere, der har været længe på arbejdsmarkedet. | Foto: Martin Lehmann/Politiken

Når finanssektoren fra 2023 skal til at betale en særskat for at finansiere tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet for nedslidte danskere, ser det ud til, at stort set hele sektoren bliver omfattet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs