Watch Medier

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Aftalepartier med finansminister Nicolai Wammen (S) i spidsen har i dag præsenteret finanslovsaftalen for 2022. | Foto: Philip Davali

Regeringen har sammen med aftalepartierne SF, Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne netop offentliggjort næste års finanslovsaftale, og den rummer væsentlige digitale aftryk.

De digitale initiativer udmøntes fra den digitaliseringsfond på 500 mio. kr., der blev afsat på finansloven for 2021. Under overskriften 'Danmarks digitale fremtid' fastslår aftalepartierne, at "den digitale udvikling altid sker med øje for borgernes og virksomhederne rets- og datasikkerhed."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs