Watch Medier

Kurator undersøger om konkursramt betalingsinstitut holdt kundepenge adskilt fra driften

Kurator i konkursboet efter betalingsselskabet Yourpay undersøger i øjeblikket, om reglerne for kundebeskyttelse i betalingsselskaber er overholdt - dvs. om kundernes penge er holdt adskilt fra den daglige drift.

Foto: Yourpay/PR

Mere og mere tyder på, at kundernes penge ikke har været beskyttet godt nok i betalingsselskabet Yourpay, der gik konkurs i starten af oktober. En konkurs, der fortsat trækker spor hos kunderne, som ikke har fået deres penge.

Kurator bekræfter således, at man er ved at undersøge, om pengene har været holdt ude af den daglige drift på særskilte konti - som reglerne foreskriver:

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs