Watch Medier

Netto i Polen sænker priser for at hjælpe langs den ukrainske grænse

I et forsøg på at hjælpe langs den polsk-ukrainske grænse skruer Netto Polen ned for priserne på en række basisvarer. Salling-topchef Per Bank regner med at sende yderligere hjælp.

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ritzau Scanpix

Mens nyhederne om situationen i Ukraine indtager toppen af de fleste hjemmesider i Danmark, er man anderledes tæt på begivenhedernes gang i Polen, hvor Salling er tilstede med sine omkring 500 butikker.

I opslag på Twitter og Linkedin skriver topchef Per Bank, at det er ”den største politiske krise i Europa i efterkrigstiden” og at den ”fylder naturligt i den daglige snak i vores polske Netto-butikker.” Derfor har man også besluttet sig for at gøre mere, end bare at tale om krisen på den anden side grænsen.

Ifølge Per Bank regner Netto i Polen med at kunne støtte hjælpeorganisationen Caritas med basale varer til ukrainske flygtninge, og i flere af de polske butikker er der organiseret indsamling af tøj og andre fornødenheder fra kunderne.

”Og så sætter vi prisen ned på 40 basisvarer i de 15 butikker tættest på den polsk-ukrainske grænse,” skriver Per Bank.

Videre skal der torsdag kigges på, om man i Salling-regi har tøj og andre ting på de danske lagre, som kan hjælpe i situationen.

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs