Netto i Polen sænker priser for at hjælpe langs den ukrainske grænse

I et forsøg på at hjælpe langs den polsk-ukrainske grænse skruer Netto Polen ned for priserne på en række basisvarer. Salling-topchef Per Bank regner med at sende yderligere hjælp.
Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ritzau Scanpix

Mens nyhederne om situationen i Ukraine indtager toppen af de fleste hjemmesider i Danmark, er man anderledes tæt på begivenhedernes gang i Polen, hvor Salling er tilstede med sine omkring 500 butikker.

I opslag på Twitter og Linkedin skriver topchef Per Bank, at det er ”den største politiske krise i Europa i efterkrigstiden” og at den ”fylder naturligt i den daglige snak i vores polske Netto-butikker.” Derfor har man også besluttet sig for at gøre mere, end bare at tale om krisen på den anden side grænsen.

Ifølge Per Bank regner Netto i Polen med at kunne støtte hjælpeorganisationen Caritas med basale varer til ukrainske flygtninge, og i flere af de polske butikker er der organiseret indsamling af tøj og andre fornødenheder fra kunderne.

”Og så sætter vi prisen ned på 40 basisvarer i de 15 butikker tættest på den polsk-ukrainske grænse,” skriver Per Bank.

Videre skal der torsdag kigges på, om man i Salling-regi har tøj og andre ting på de danske lagre, som kan hjælpe i situationen.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også