Restauranter frygter prispres: "Vores branche er allerede helt i knæ"

Store prisstigninger på råvarer og energi får restauranter til at hæve priserne på menukortet. Brancheorganisationerne Horesta og DRC er enige i, at noget må gøres - men ikke i, hvad der konkret skal gøres.
Sushirestauranter er blandt de hårdt ramte af prisstigninger på råvarer og energi, mener HORESTA og DRC. På billedet ses Spisestedet Pause i København. | Foto: Jacob Ehrbahn
Sushirestauranter er blandt de hårdt ramte af prisstigninger på råvarer og energi, mener HORESTA og DRC. På billedet ses Spisestedet Pause i København. | Foto: Jacob Ehrbahn
af ASGER SKOVDAL JEPSEN

De stigende priser på råvarer, gas og el har gjort deres indtog restaurationsbranchen, hvilket Horesta, brancheorganisationen for hotel- og restaurantindustrien, sagtens kan skrive under på.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også