Ecco udskyder regnskab

Den planlagte offentliggørelse af Eccos 2021-regnskab bliver nu udskudt til efter generalforsamlingen i slutningen af maj, skriver Børsen. Det er næsten halvanden måneds senere end sidste år.
Foto: PR / Ecco
Foto: PR / Ecco

Sidste år blev sløret for årsresultatet løftet i midten af marts, men i år har den familieejede danske skokoncern Ecco valgt at udskyde offentliggørelsen af 2021-tallene. Det skriver Børsen.

Eccos presseafdeling oplyser til avisen, at regnskabet, der skulle offentliggøres onsdag, nu først offentliggøres efter firmaets generalforsamling i slutningen af maj.

Presseafdelingen har i begyndelsen af april tilsvarende oplyst til DetailWatch, at ”regnskabet for 2021 godkendes af bestyrelsen den 12. april og offentliggøres formentlig den 13. april”. Men det er der altså ændret på nu ifølge Børsen.

Ecco har den seneste tid været genstand for debat på især sociale medier, efter koncernen som en af de få danske virksomheder har besluttet at videreføre sine aktiviteter i Rusland efter det russiske angreb på Ukraine.

Aktiviteterne tæller over 200 butikker, som koncernen i Bredebro købte i 2020 for et milliardbeløb, efter de tidligere blev drevet af en ekstern partner.

Eccos adm. direktør, Panos Mytaros, har tidligere begrundet beslutningen om at blive i Rusland med, at man ikke vil lade sine 1.800 ansatte i stikken og risikere en nationalisering. Selskabet har samtidig understreget, at Ecco følger de politiske beslutninger, der måtte komme.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også