Watch Medier

McKinsey-formet kronprins overtager topchefposten i Coop

Som afløser for den markante topchef Peter Høgsted skal den nye mand i direktørstolen, 40-årige Kræn Østergaard Nielsen, finde sin vej ud af Coops talrækker og ind i hjerte og hjerne hos brugsbevægelsens medarbejdere og medlemmer. Han tror mindre på stram kædedrift og mere på datadrevne butikker, hvor varerne passer til den lokale efterspørgsel.

40-årige Kræn Østergård Nielsen har været ansat i Coop siden 2014. | Foto: PR/Coop

Gennem sine syv år som topchef i Coop nåede Peter Høgsted at sætte både dagsorden og andet i kog i den medlemsejede detailhandelskoncern.

Lidt groft sagt er det en arv med Madmanifest, økologiske målsætninger og splittelse i baglandet, som 40-årige Kræn Østergaard Nielsen overtager, når han tirsdag erstatter sit job som finansdirektør med en titel som adm. direktør i Coop.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nye danske gasprojekter gemmer sig under Nordsøens overflade

Total Energies har allerede annonceret planer om at udvikle gasfelterne Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord i den danske del af Nordsøen. Efter dem ligger også en række andre danske gasprojekter klar i pipelinen. Analysehuset Rystad forventer gasinvesteringer for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede