Watch Medier

Medicoindustrien ansætter kommunikationskonsulent fra egne rækker

Brancheforeningen Medicoindustrien har ansat en ny kommunikationskonsulent hentet internt, efter at den foregående for nyligt takkede ja til en stilling i medicinalvirksomheden Merck.

Julie Husted Grum-Jensen er ny kommunikationskonsulent i Medicoindustrien. | Foto: Medicoindustrien / PR

Kommunikationen fra Medicoindustrien til presse, politikere, beslutningstager og andre interessenter får nu et nyt ansigt og stemme, efter at brancheforeningen for nyligt mistede sin kommunikationskonsulent gennem knap tre år, Sarah Lindegaard. Hun skiftede til en lignende stilling hos den danske afdeling af medicinalvirksomheden Merck.

Ny til at brede Medicoindustriens mærkesager ud både internt og til den bredere offentlighed bliver Julie Husted Grum-Jensen, der næste år færdiggør kandidatstudierne i statskundskab på Københavns Universitet, og som gennem det seneste år har arbejdet som studentermedhjælper i netop Medicoindustrien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs