Watch Medier

Medicoindustrien ansætter kommunikationskonsulent fra egne rækker

Brancheforeningen Medicoindustrien har ansat en ny kommunikationskonsulent hentet internt, efter at den foregående for nyligt takkede ja til en stilling i medicinalvirksomheden Merck.

Julie Husted Grum-Jensen er ny kommunikationskonsulent i Medicoindustrien. | Foto: Medicoindustrien / PR

Kommunikationen fra Medicoindustrien til presse, politikere, beslutningstager og andre interessenter får nu et nyt ansigt og stemme, efter at brancheforeningen for nyligt mistede sin kommunikationskonsulent gennem knap tre år, Sarah Lindegaard. Hun skiftede til en lignende stilling hos den danske afdeling af medicinalvirksomheden Merck.

Ny til at brede Medicoindustriens mærkesager ud både internt og til den bredere offentlighed bliver Julie Husted Grum-Jensen, der næste år færdiggør kandidatstudierne i statskundskab på Københavns Universitet, og som gennem det seneste år har arbejdet som studentermedhjælper i netop Medicoindustrien.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs