Watch Medier

Kapitalforvalter fra ATP udpeget til europæisk rising-star-liste

34-årig kapitalforvalter i ATP er som den eneste dansker kommet med på listen over "rising stars" inden for kapitalforvaltning i Europa hos anerkendt finansmagasin. Han går efter mere indflydelsesrig rolle i ATP på sigt.

"Jo længere, jeg er nået hen i min karriere, desto mere er jeg også begyndt at fokusere på, at vi som team skal fokusere på at løfte en opgave. Også at forsøge at få mere ledelsesansvar," siger Anders Topp. | Foto: PR / ATP

Blot to år efter at Anders Topp kom til ATP, spillede han en nøglerolle i store transaktioner som en del af ATP's team for direkte investeringer kaldet Global Direct Investments.

Nu er den 34-årige med titel af senior investment manager som den eneste dansker kommet med på listen over 25 europæiske "rising stars" under 40 år inden for asset management, som det britiske medie Financial News kårer hvert år.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs