Watch Medier

Pensionsselskab henter ny udviklingschef og HR-manager

Pensionsselskabet P+ har rekrutteret tidligere chefaktuar som ny udviklingschef, mens ny HR-manager bl.a. har været med til at starte en skole i Dubai.

Martin Kaas Poulsen er en af to nye folk i P+.

Rekrutteringsfolkene i Akademikernes pensionskasse, P+, har haft travlt på det seneste. De har nu både fundet sig en ny HR-manager og udviklingschef.

Den nye HR-manager Merethe Brandt Jakobsen kommer fra en stilling som HR-partner i Hovedstadens Erhvervshus, hvor hun også var PA for direktøren, Liselotte Hohwy Stokholm. Hun er uddannet cand.ling.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har blandt andet været rekrutteringspartner i ATP, etableret en dansk skole i Dubai og arbejdet en årrække som oversætter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs