Watch Medier

Pensionsselskab henter ny udviklingschef og HR-manager

Pensionsselskabet P+ har rekrutteret tidligere chefaktuar som ny udviklingschef, mens ny HR-manager bl.a. har været med til at starte en skole i Dubai.

Martin Kaas Poulsen er en af to nye folk i P+.

Rekrutteringsfolkene i Akademikernes pensionskasse, P+, har haft travlt på det seneste. De har nu både fundet sig en ny HR-manager og udviklingschef.

Den nye HR-manager Merethe Brandt Jakobsen kommer fra en stilling som HR-partner i Hovedstadens Erhvervshus, hvor hun også var PA for direktøren, Liselotte Hohwy Stokholm. Hun er uddannet cand.ling.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har blandt andet været rekrutteringspartner i ATP, etableret en dansk skole i Dubai og arbejdet en årrække som oversætter.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs