Watch Medier

Fremtrædende advokat risikerer at miste bestalling

Advokatrådet har indbragt Karoly Németh for Advokatnævnet og vil fratvinge ham bestallingen.

78-årige Karoly Németh risikerer at miste sin bestalling. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter ni klager på ti år står den 78-årige advokat Karoly Németh nu til at miste sit levegrundlag, da Advokatrådet har indbragt Németh for Advokatnævnet med det formål at fravriste advokaten sin bestalling, skriver Berlingske.

Det sker efter klager fra Jan Aage Jeppesen, som Karoly Németh tidligere har fået en bøde på 100.000 kr. for at kalde "en stasi-stikker uden ære".

Jan Aage Jeppesen fortæller, at det er "på høje tid" og at "advokater som ham er med til at ødelægge advokatstandens ry", mens Advokatrådet ikke vil kommentere sagen.

Németh henviser til sin advokat, Preben Kønig.

"Der er jo langtfra tale om, at Karoly Németh ikke driver sin advokatforretning forsvarligt. (...) Med en enkelt undtagelse handler klagerne om, at Németh udtrykker sig anderledes end andre advokater. Karoly Németh er en temperamentsfuld herre," siger Preben Kønig til mediet.

Advokat får endnu en bøde til samlingen

Karoly Németh skal betale 100.000 kr. til Advokatnævnet

Byret stadfæster bøde på 100.000 til advokat for at fornærme dommer 

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede