Watch Medier

Fremtrædende advokat risikerer at miste bestalling

Advokatrådet har indbragt Karoly Németh for Advokatnævnet og vil fratvinge ham bestallingen.

78-årige Karoly Németh risikerer at miste sin bestalling. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter ni klager på ti år står den 78-årige advokat Karoly Németh nu til at miste sit levegrundlag, da Advokatrådet har indbragt Németh for Advokatnævnet med det formål at fravriste advokaten sin bestalling, skriver Berlingske.

Det sker efter klager fra Jan Aage Jeppesen, som Karoly Németh tidligere har fået en bøde på 100.000 kr. for at kalde "en stasi-stikker uden ære".

Jan Aage Jeppesen fortæller, at det er "på høje tid" og at "advokater som ham er med til at ødelægge advokatstandens ry", mens Advokatrådet ikke vil kommentere sagen.

Németh henviser til sin advokat, Preben Kønig.

"Der er jo langtfra tale om, at Karoly Németh ikke driver sin advokatforretning forsvarligt. (...) Med en enkelt undtagelse handler klagerne om, at Németh udtrykker sig anderledes end andre advokater. Karoly Németh er en temperamentsfuld herre," siger Preben Kønig til mediet.

Advokat får endnu en bøde til samlingen

Karoly Németh skal betale 100.000 kr. til Advokatnævnet

Byret stadfæster bøde på 100.000 til advokat for at fornærme dommer 

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede