Watch Medier

Familien lokkede GNs kassemester til at forlade posten

Det er savnet af familien i Tyskland, der efter fem års fravær nu har fået finansdirektør i GN Store Nord, Marcus Desimoni, til at kvitte sit job i det danske selskab. Hvad fremtiden byder på, er endnu ikke besluttet, men den afgående direktør slår fast, at det er et selskab i god gænge, han nu overdrager.

Marcus Desimoni, afgående finansdirektør i GN Store Nord | Foto: GN Store Nord / PR

Med fire børn på henholdsvis 7 og 11 år og to ældre i universitetsalderen har det været en prøvelse for Marcus Desimoni at jonglere tilværelsen som både finansdirektør i GN Store Nord og familielivet i den tyske hjemby München.

Efter fem år i det danske C25-selskab har Marcus Desimoni derfor valgt at slippe tøjlerne og sige sit ellers velbetalte og prestigefyldte job op for i stedet at kunne bruge mere tid sammen med familien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede