Watch Medier

Lars Fruergaard Jørgensen og fire andre erhvervsprofiler nomineret til årets leder

Novo Nordisks topchef er blandt de nominerede til prisen som 'Årets leder', der uddeles af Ledernes Hovedorganisation. I alt er tre kvinder og to mænd nomineret til prisen.

Lars Fruergaard Jørgensen fra Novo er nomineret blandt andet på grundlag af sine miljøinitiativer. | Foto: Novo Nordisk / PR

Ledernes Hovedorganisation har nomineret Lars Fruergaard Jørgensen, topchef for Novo Nordisk, til at vinde prisen 'Årets leder', oplyser organisatioen i en pressemeddelelse.

Bæredygtighed og digitalisering er i særligt fokus ved dette års nominering, hvilket også er årsagen til, at Lars Fruergaard Jørgensen er nomineret.

I meddelelsen fra Lederne lyder det, at Lars Fruergaard Jørgensen som topchef i Novo Nordisk har indført en række miljø- og klimainitiativer, herunder lanceret en miljøstrategi med cirkulær økonomi i centrum, samt sikret, at "Novo Nordisk opnår sit mål om udelukkende at bruge vedvarende energi i sin globale produktion i 2020".

Ud over Lars Fruergaard Jørgensen tæller listen af nominerede:

  • Anja Monrad, Dells direktør for Central- og Østeuropa.
  • Britta Korre Stenholdt, adm. direktør for byggemarkedet Stark Denmark.
  • Michael Løve, adm. direktør i supermarkedskæden Netto.
  • Connie Astrup-Larsen, adm. direktør i legepladsproducenten Kompan.

Den endelige vinder bliver fundet den 19. november under eventen Ledelsens dag, der bliver afholdt digitalt.

Novo Nordisk to suppliers: Switch to green transport or lose us as a customer 

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs