Watch Medier

Efter 18 år stopper direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Søren Leth Pedersen springer ud som selvstændig og forlader mæglerens aarhusianske afdeling.

Partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, Søren Leth Pedersen, stopper ved udgangen af året for at blive selvstændig inden for ejendomsbranchen. | Foto: PR/EDC Erhverv Poul Erik Bech

Partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, Søren Leth Pedersen, stopper ved udgangen af året.

Det skriver mægleren i en pressemeddelelse.

Han skal i stedet prøve kræfter med at være selvstændig.

"Fra den 1. januar 2021 starter jeg som selvstændig. Min plan er at etablere min egen private equity virksomhed med kernekompetence indenfor køb og udvikling af investeringsejendomme," udtaler Søren Leth Pedersen i meddelelsen.

Den nu 48-årige erhvervsmand startede i EDC Erhverv Poul Erik Bech for 18 år siden som trainee.

Han var været partner og direktør de sidste ca. ni år.

"Søren kom til os for 18 år siden med en landmandsuddannelse og en nyligt bestået cand.merc. i bagagen. Han startede som trainee og blev direktør for vores Erhvervscenter Aarhus i 2007, og de seneste knap ni år har han været direktør, partner og bestyrelsesmedlem. Søren har med altid høj faglighed været med til at opbygge vores succesfulde erhvervscentre i Aarhus og Viborg. Jeg ønsker det bedste for Søren med etablering af hans nye virksomhed," lyder det fra Poul Erik Bech, grundlægger af selskabet.

Indtil Søren Leth Pedersen stopper kommer EDC-bestyrelsesmedlemmet Kiehn Christensen til at arbejde tæt sammen med direktøren.

"Det vil han gøre, indtil vi har fundet en ny direktør og partner til vores Aarhus-afdeling, hvor vi også vil arbejde på en udvidet partnerstruktur," udtaler Poul Erik Bech videre.

Ejendomsadministrator gør revisor til ny chef 

EDC-selskab henter CBRE-veteran ind som ny afdelingsdirektør 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs