Watch Medier

Mægler mister partner og chef til Fokus Asset Management

Efter 10 år i EDC-regi skifter Sabine Gade de vante erhvervsmæglerrammer i Vingårdstræde ud, når hun bliver udlejningschef hos ejendomsforvalteren Fokus Asset Management.

Sabine Gade, da hun i 2018 blev partner i La Cour & Lykke som hun nu forlader. Til venstre erhvervsdirektør og partner Kristian Hartmann. | Foto: PR / La Cour & Lykke

I 2008 skiftede Sabine Gade laboratoriet på Rigshospitalet ud med studiet som finansøkonom på Copenhagen Business School. Det ledte til, at hun i 2010 tog noget af et karrierespring fra hospitalslaborant til erhvervsmægler hos La Cour & Lykke.

Den uddannede bioanalytiker har lige siden haft hjemme hos erhvervsmæglerfirmaet i Vingårdstræde i Københanv. Firmaet er ejet af mæglerkoncernen EDC Poul Erik Bech. Nu tager Sabine Gade, der tidligere hed Eriksen, så endnu et hop – men dog ikke så stort som første gang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede