Watch Medier

Mægler mister partner og chef til Fokus Asset Management

Efter 10 år i EDC-regi skifter Sabine Gade de vante erhvervsmæglerrammer i Vingårdstræde ud, når hun bliver udlejningschef hos ejendomsforvalteren Fokus Asset Management.

Sabine Gade, da hun i 2018 blev partner i La Cour & Lykke som hun nu forlader. Til venstre erhvervsdirektør og partner Kristian Hartmann. | Foto: PR / La Cour & Lykke

I 2008 skiftede Sabine Gade laboratoriet på Rigshospitalet ud med studiet som finansøkonom på Copenhagen Business School. Det ledte til, at hun i 2010 tog noget af et karrierespring fra hospitalslaborant til erhvervsmægler hos La Cour & Lykke.

Den uddannede bioanalytiker har lige siden haft hjemme hos erhvervsmæglerfirmaet i Vingårdstræde i Københanv. Firmaet er ejet af mæglerkoncernen EDC Poul Erik Bech. Nu tager Sabine Gade, der tidligere hed Eriksen, så endnu et hop – men dog ikke så stort som første gang.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs