Watch Medier

Skifteret åbner konkurskarantæne-sag mod en af Danmarks rigeste

Skifteretten i Odense har givet kurator lov til at føre en konkurskarantæne-sag mod milliardæren Thor Stadil og flere direktører i rederiet Thorco. Bliver Thor Stadil dømt, risikerer han at skulle forlade Stadil-familiens hovedselskab, Thornico.

Thor Stadil er formand for Thornico-koncernen og stod i mange år i spidsen for familiens rederiforretning. | Foto: PR / Thorco

Skifteretten i Odense har åbnet en sag om konkurskarantæne mod en af landets rigeste personer, Thor Stadil, og mod flere direktører i Stadil-familiens rederi Thorco.

I august anbefalede kurator Søren Aamann Jensen, at der bliver indledt en karantæne-sag mod Thor Stadil og tre andre ledere i det konkursramte selskab TS Chartering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede