Watch Medier

Vismas danske softwareboss går til international storspiller

Vismas danske softwarechef Mads Rebsdorf, der blandt andet står bag E-conomic, forlader Visma til fordel for en international stilling i Kahoot. Han efterlader software-forretningen i topform, siger han.

Foto: Visma/PR

Efter 10 år i Visma forlader Mads Rebsdorf selskabet til fordel for en topstilling i softwareselskabet Kahoot. Det norske selskab har skabt en massiv global udbredelse for Kahoots quiz-tjeneste med op til en mia. brugere om året.

Nu får Mads Rebsdorf til opgave at udbygge denne position til at kunne tjene penge på det i sin kommende stilling som Chief Revenue Officer i Kahoot. Og dermed erstatter han en norsk virksomhed med en anden.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs