Fjerde generation overtager topchefposten i Flügger

30-årige Sune Schnack bliver adm. direktør i Flügger. Han er i dag næstformand og storaktionær i den børsnoterede malervarekoncern og bytter plads med Jimmi Mortensen til april næste år.
Sune Schnack bliver adm. direktør i Flügger. | Foto: Stine Bidstrup/ERH
Sune Schnack bliver adm. direktør i Flügger. | Foto: Stine Bidstrup/ERH
AF IRTZAU FINANS OG HELLA ANDERSEN

Malervarekoncernen Flügger skifter ud i toppen, hvor Jimmi Mortensen forlader posten som administrerende direktør. Den nye mand i spidsen bliver den nuværende næstformand og primære arving i det børsnoterede selskab, Sune Schnack.

Det oplyser Flügger i en børsmeddelelse mandag morgen.

De to bytter efter planen plads 1. april næste år, hvor Jimmi Mortensen overtager Sune Schnacks post som næstformand i bestyrelsen.

"Sammen med ledelse og medarbejdere er Jimmi lykkedes med at løfte koncernens finansielle resultater til et historisk højdepunkt, og Flügger står i dag med en bæredygtig vækststrategi på både kort og længere sigt. Jeg vil gerne takke Jimmi for dette og for at have fungeret som ledelsesmæssig sparringspartner for Sune Schnack, så Sune har fået opbygget de ledelsesmæssige kompetencer, der er nødvendige," udtaler Flüggers formand, Michael Mortensen, i meddelelsen.

Sune Schnack, der er 30 år og fjerde generation i selskabet, har været ansat i Flügger siden 2017. Han har en cand.merc i finansiering og regnskab fra CBS. Tidligere på året blev han næstformand og del af koncernens øverste ledelse, hvor hans far, Ulf Schnack, fortsat er registreret som medlem af direktionen.

Ulf og Sune Schnack ejer hver omkring en tredjedel af selskabet. Formand Michael Mortensen, der er mest kendt for at have stiftet byggekoncernen Casa, ejer omkring omkring 10 procent af Flügger.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også