Watch Medier

Netcompany ansatte direktør med sag om seksuel krænkelse i bagagen

Netcompany hyrede højtstående direktør forud for selskabets børsnotering, velvidende at vedkommende var blevet afskediget fra sit tidligere job på grund af en sag om seksuel krænkelse.

Topchef i Netcompany, André Rogaczewski. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Netcompanys topchef, André Rogaczewski, er en af de højtprofilerede underskrivere af en aktuel fælles erklæring fra organisationen Lederne on nultolerance over for sexchikane. Selv valgte han dog at ansætte en højtstående direktør, selv om vedkommende et halvt år forinden var blevet fyret fra en tilsvarende stilling som følge af en sag om seksuel krænkelse, skriver Berlingske.

Den seksuelle krænkelse skete til en julefrokost og fik omgående konsekvenser, da den pågældende person, som indtil da var ansat i en ledende stilling i et børsnoteret selskab, i løbet af samme weekend blev afskediget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede