Watch Medier

Netcompany ansatte direktør med sag om seksuel krænkelse i bagagen

Netcompany hyrede højtstående direktør forud for selskabets børsnotering, velvidende at vedkommende var blevet afskediget fra sit tidligere job på grund af en sag om seksuel krænkelse.

Topchef i Netcompany, André Rogaczewski. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Netcompanys topchef, André Rogaczewski, er en af de højtprofilerede underskrivere af en aktuel fælles erklæring fra organisationen Lederne on nultolerance over for sexchikane. Selv valgte han dog at ansætte en højtstående direktør, selv om vedkommende et halvt år forinden var blevet fyret fra en tilsvarende stilling som følge af en sag om seksuel krænkelse, skriver Berlingske.

Den seksuelle krænkelse skete til en julefrokost og fik omgående konsekvenser, da den pågældende person, som indtil da var ansat i en ledende stilling i et børsnoteret selskab, i løbet af samme weekend blev afskediget.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs