Watch Medier

Rockwool Fonden vil overveje Frank Jensens plads i bestyrelsen

Frank Jensen, der går af som overborgmester i København og som næstformand i Socialdemokratiet efter krænkelsessager, vil beholde sine øvrige bestyrelsesposter. Men hans post i Rockwool Fonden sættes nu til diskussion, oplyser den selvejende fond oprettet af familien bag Rockwool.

Frank Jensen bebuder sin afgang fra politiske poster. | Foto: Philip Davali

Rockwool Fonden vil drøfte nu tidligere københavnske overborgmester Frank Jensens fremtid i bestyrelsen, oplyser Rockwool Fonden i en pressemeddelelse.

Meddelelsen kommer, efter at Frank Jensen har meldt sin afgang som overborgmester som følge af en række krænkelsessager. Han har dog sagt, at han vil beholde sine bestyrelsesposter.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs