Watch Medier

Byudviklingsselskab skifter ud i toppen – medejer sætter egen direktør i front

Tove Skrumsager Frederiksen stopper som projektdirektør i Køge Kyst fra nytår. Opgaverne er blevet færre og ledelsesopgaven reduceret, siger bestyrelsesformand.

"Tak, tak, tak for godt samarbejde, tak for de spændende udfordringer, tak for sværdslagene, tak for handlerummet og for tilliden," skriver Tove Skrumsager Frederiksen på Linkedin. | Foto: PR

Projektdirektøren for byudviklingsselskabet Køge Kyst, Tove Skrumsager Frederiksen, skal ud at finde sig et nyt job. Det skriver hun i et opslag på Linkedin, der indledes med ordene "Time for a change."

"Min kontrakt udløber til nytår. Indtil da er jeg på posten som direktør i Køge Kyst, hvorfra jeg også skal finde ud af, hvad jeg skal lave efter 1. januar," skriver hun.

Tove Skrumsager Frederiksen kom fra en stilling som projektchef i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, da hun i 2015 tiltrådte i en tilsvarende stilling i Køge Kyst og senere i 2017 blev udnævnt til projektdirektør.

"Tak, tak, tak for godt samarbejde, tak for de spændende udfordringer, tak for sværdslagene, tak for handlerummet og for tilliden," skriver hun.

Udvikling for milliarder

Selskabet, der er ejet af Køge Kommune og Realdania By & Byg, har til formål at udvikle 24 hektar ny by i tre udviklingsområder med i alt 300.000 etagemeter erhverv og bolig.

Sidste år indgik Pensiondanmark og Køge Kyst blandt andet aftale om opførelsen af ca. 500 ejer- og lejeboliger for over 1,5 mia. kr.

"Køge Kyst er langt. Der er både nye bydele, byggepladser og aftaler for fremtiden. I løbet af de næste 5-10 år, skal bydelen bygges færdig," skriver Tove Skrumsager Frederiksen.

Realdania-direktør tager over

I en pressemeddelelse fra august oplyser Køge Kyst, at Peter Kjølby vil overtage direktørstolen fra årskiftet.

Han er vicedirektør for Realdania By & Byg, og han har tidligere været projektdirektør for Naturbydelen Ringkøbing K, som er et andet af Realdania By & Bygs partnerskabsprojekter.

"Med det samme høje ambitionsniveau går vi nu ind i en ny fase, hvor opgaverne bliver færre og anderledes – og ledelsesopgaven reduceret. Derfor tilpasser vi organisationen, nu hvor Toves kontrakt alligevel udløber," udtaler Køge Kysts bestyrelsesformand, Anker Boye, i pressemeddelelsen.

Københavner-duo løber med arkitektopgave på byggeri til over 1,5 milliard i Køge

KPC og Køge Kyst indgår aftale om at bygge 7400 bæredygtige etagemeter 

Nye bykvarterer skyder op overalt – men behøver ikke koste kassen

Udbud af areal skal bane vej for bydel med 1600 nye boliger i Køge 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs