Watch Medier

Kommunikationschef i Nordea Group skifter til svensk industrikæmpe

Nordea-koncernens øverste kommunikationschefhar fået nyt job i en svensk industrikoncern. Med erfaring fra både Maersk, McDonald's og Microsoft i Danmark glæder hun sig til at vende tilbage til "globalt scope og tung industri".

Danske Sara Helweg-Larsen forlader Nordea til fordel for Alfa Laval. | Foto: PR-foto

Sara Helweg-Larsen har siden begyndelsen af 2017 været chef for Group Communications i Nordea. Her har hun haft ansvaret for den interne og eksterne kommunikation i Nordea Group på tværs af lande og markeder.

Men nu er det slut. Hun er netop blevet præsenteret som ny vice president for Group Communication hos den svenske industrikoncern Alfa Laval Group, der bl.a. producerer pumper, ventiler og varmevekslere til fødevareindustrien, og som også har danske datterselskaber.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs