Watch Medier

Velliv udvider direktionen

Vellivs Anders Stensbøl Christiansen indtræder fra nytår i pensionsselskabets direktion, der herefter består af fire personer.

Foto: PR

Pensionsselskabet Velliv får ved årsskiftet et nyt direktionsmedlem i form af Anders Stensbøl Christiansen, der i forvejen er investeringsdirektør.

"Anders har som investeringsdirektør i Velliv designet og eksekveret en investeringsstrategi, der i en årrække har placeret afkastet på Vellivs kerneprodukter i toppen af markedet. Anders har desuden demonstreret, at han formår at omsætte kunde- og markedsbehov til relevante produkter til kunderne. Samtidig har Anders med sine stærke lederevner formået at tiltrække og fastholde stærke profiler og skabe en investeringsafdeling præget af høj professionalisme, kontinuitet og præstationsevne,” fortæller adm. direktør Steen Michael Erichsen i en pressemeddelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede