Watch Medier

Dagens Medicin skifter ud på direktørposten

Efter lidt mere end to år på posten stopper direktøren hos Dagens Medicin. Ansv. chefredaktør overtager posten.

Dagens Medicin. | Foto: Screenshot af forside

Søren Keller har sagt op som direktør hos sundhedsmediet Dagens Medicin. Han fratræder ved årsskiftet, mens Rikke Esbjerg, som i forvejen er ansv. chefredaktør, overtager omgående. Det fremgår af en meddelelse.

"Det har været en stor udfordring og en spændende rejse at stå i spidsen for Dagens Medicin. Jeg er stolt af de betydelige resultater vi har opnået, medens jeg har været direktør for Dagens Medicin, og det kan i høj grad tilskrives de dygtige medarbejdere, som jeg har haft den udelte fornøjelse at samarbejde med," siger Søren Keller i en meddelelse, hvor det fremgår, at han fortsætter som ledelseskonsulent året ud i en "overleverende rolle".

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs