Watch Medier

Dansker stopper som direktør i sikkerhedskoncern

NCC Group skal have ny direktør for det danske marked, skriver Computerworld med henvisning til, at Tomas Sørensen-Boye er stoppet på posten.

Foto: Martin Lehmann

Tomas Sørensen-Boye er ifølge Computerworld stoppet på posten som dansk direktør i it-sikkerhedskoncernen NCC Group.

Ifølge selskabet har han valgt at forfølge andre muligheder i sin karriere - han fortsætter som konsulent med tilknytning til selskabets kontor i København.

"Jeg vil gerne takke Tomas for hans enestående lederskab og dedikerede indsats i at styrke vores brand i Norden såvel som resten af Europa. Det glæder mig, at han fortsat vil bruge sin ekspertviden til at rådgive den europæiske forretning, og jeg er sikker på, at han vil være en rigtig god støtte for Inge, mens hun finder sig til rette i sin nye rolle," udtaler Adam Palser, adm. direktør direktør hos NCC Group i en meddelelse.

Den danske forretning blev etableret, da NCC Group i 2014 købte Fortconsult, der er stiftet af Ulf Munkedal.

Efter fem års udvikling er it-selskab klar med ny softwareplatform til byggebranchen

Ulf Munkedal om livet som investor på fuld tid: "Det er svært" 

Mere fra Watch Medier

Nye danske gasprojekter gemmer sig under Nordsøens overflade

Total Energies har allerede annonceret planer om at udvikle gasfelterne Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord i den danske del af Nordsøen. Efter dem ligger også en række andre danske gasprojekter klar i pipelinen. Analysehuset Rystad forventer gasinvesteringer for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede