Watch Medier

Betalingsselskab henter digital pioner og Mobilepay-bagmand

Det danske betalingsselskab Inpay har oprustet med nyansættelsen af en bagmændene til Mobilepay.

Foto: Jens Dresling

Betalingsselskabet Inpay har hentet Bo Tolstrup Christensen over fra Mobilepay. Her har han været i 7,5 år og var en af idémændene til projektet.

Det skriver Bo Tolstrup Christensen på Linkedin.

Hos Mobilepay har han haft titel af Head of New Ventures, og hos Inpay er det også med fokus på nye foretningsområder. Han skal nemlig være ansvarlig for et nyt globalt forretningsområde i det danske betalingsselskab, fremgår det.

"En stor tak til alle mine gode kolleger og partnere, jeg har mødt på rejsen. Jeg er stolt af at have været en del af at skabe så fantastisk en digital service og arbejdsplads. Ingen af os havde forestillet sig, at en simpel app på bare 7,5 år kunne blive en nordisk platform med 6 mio. private kunder og 150.000 forretninger med over 350 mio. transaktioner om året," skriver Bo Tolstrup Christensen.

Tilbage i 2014, året efter lanceringen af Mobilepay, fik appen en række udmærkelser for at være innovativ. Men også Bo Tolstrup Christensen fik som enkeltperson en pris, han blev kåret til årets digitale pioner for produktet. Det skete ved en prisuddeling fra Danish Internet Awards, DIA, som er nedsat af Danske Medier og Dansk Markedsføring.

Inpay blev stiftet i 2008 og arbejder med internationale betalinger. I 2019 lå bruttoindtjeningen på knap 37 mio. kr., mens der efter flere års underskud landede en bundlinje på 20,4 mio. kr.

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs