Watch Medier

Formuerådgiver kaster sig i direkte konkurrence med Formuepleje

Formuepleje får direkte konkurrence fra ny investeringsplatform, der vil tilbyde stort set det samme til en lavere pris.

Nikolaj Holdt Mikkelsen vil konkurrere direkte med Formuepleje. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Den bankuafhængige kapitalforvalter Formuepleje, der i fjor opnåede 12.000 kunder, kan se frem til direkte konkurrence. Det skriver Insidebusiness.

Ifølge mediet har Nikolaj Holdt Mikkelsen, der er formuerådgiver og tidligere chefanalytiker i det amerikanske analysehus Morningstar, indgået et samarbejde med Optimal Invest om en ny investeringsplatform, der vil tilbyde stort set det samme som Formueplejes produkter, men til halv pris.

"Ideen er simpelthen at skabe et reelt alternativ til Formuepleje. Derfor lancerer vi i fællesskab en kapitalforening, der kan betragtes som en direkte konkurrent til Penta, Safe og Epikur, men med den klare fordel, at Afkast+ er langt billigere," siger Nikolaj Holdt Mikkelsen til Insidebusiness.

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs