Watch Medier

Formuerådgiver kaster sig i direkte konkurrence med Formuepleje

Formuepleje får direkte konkurrence fra ny investeringsplatform, der vil tilbyde stort set det samme til en lavere pris.

Nikolaj Holdt Mikkelsen vil konkurrere direkte med Formuepleje. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Den bankuafhængige kapitalforvalter Formuepleje, der i fjor opnåede 12.000 kunder, kan se frem til direkte konkurrence. Det skriver Insidebusiness.

Ifølge mediet har Nikolaj Holdt Mikkelsen, der er formuerådgiver og tidligere chefanalytiker i det amerikanske analysehus Morningstar, indgået et samarbejde med Optimal Invest om en ny investeringsplatform, der vil tilbyde stort set det samme som Formueplejes produkter, men til halv pris.

"Ideen er simpelthen at skabe et reelt alternativ til Formuepleje. Derfor lancerer vi i fællesskab en kapitalforening, der kan betragtes som en direkte konkurrent til Penta, Safe og Epikur, men med den klare fordel, at Afkast+ er langt billigere," siger Nikolaj Holdt Mikkelsen til Insidebusiness.

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også