Watch Medier

Ascendis henter ny chef for klinisk forskning i stofskiftesygdomme hos Janssen

Ledelsen hos biotekselskabet Ascendis Pharma bliver udvidet for anden gang i år med en chef for den kliniske udvikling og medicinske anliggender inden for sjældne endokrinologiske sygdomme.

Foto: Kevin Grønnemann / MedWatch

Ascendis Pharma har været en tur omkring Janssen for at finde en person til at stå i spidsen for den nyskabte stilling som chef for kliniske udvikling og medicinske anliggender inden for sjældne endokrinologiske sygdomme, eller stofskiftesygdomme.

Den nye chef, Mark A. Bach, er oprindeligt uddannet læge, men han er været i industrien i det meste af sin karriere. I sin seneste stilling har han stået i spidsen for medicinsk videnskab hos Janssens forretning i Asien- og Stillehavsregionen. I alt nåede han at være hos Janssen i mere end ti år. Før han var hos Janssen var han chef for MSDs globale kliniske forskningsaktiviteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Relaterede