Watch Medier

Ascendis henter ny chef for klinisk forskning i stofskiftesygdomme hos Janssen

Ledelsen hos biotekselskabet Ascendis Pharma bliver udvidet for anden gang i år med en chef for den kliniske udvikling og medicinske anliggender inden for sjældne endokrinologiske sygdomme.

Foto: Kevin Grønnemann / MedWatch

Ascendis Pharma har været en tur omkring Janssen for at finde en person til at stå i spidsen for den nyskabte stilling som chef for kliniske udvikling og medicinske anliggender inden for sjældne endokrinologiske sygdomme, eller stofskiftesygdomme.

Den nye chef, Mark A. Bach, er oprindeligt uddannet læge, men han er været i industrien i det meste af sin karriere. I sin seneste stilling har han stået i spidsen for medicinsk videnskab hos Janssens forretning i Asien- og Stillehavsregionen. I alt nåede han at være hos Janssen i mere end ti år. Før han var hos Janssen var han chef for MSDs globale kliniske forskningsaktiviteter.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs