Watch Medier

Saxo.com hyrer salgs- og marketingdirektør med erfaring fra Yousee og DSB

Maria Gry Henriksen er navnet på ny salgs- og marketingdirektør hos Saxo.com, der bl.a. har ansættelser hos Yousee, DSB og TV 2 stående på cv'et.

Maria Gry Henriksen begynder i sit nye job hos Saxo.com 1. januar 2021. | Foto: PR/Saxo.com

Saxo.com, der driver bogstreamingtjeneste og sælger bøger online, har ansat ny salgs- og marketingdirektør i skikkelse af Maria Gry Henriksen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Hun har senest været chef for marketing hos Yousee og har tidligere arbejdet for bl.a. DSB, TV 2 og MTG, der siden er blevet til Nent.

"Kontakten med brugerne på tværs af platforme og formater skaber spændende muligheder, og især den kunde- og dataorienterede tilgang ser jeg som en kæmpe styrke for Saxo," udtaler Maria Gry Henriksen om sit nye job.

Hun tiltræder ved årsskiftet.

Tidligere på året forlod Jan Ettrup-Mikkelsen en post som marketingdirektør hos Saxo.com for at skifte til fintechselskabet Menupay.

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs