Watch Medier

Saxo.com hyrer salgs- og marketingdirektør med erfaring fra Yousee og DSB

Maria Gry Henriksen er navnet på ny salgs- og marketingdirektør hos Saxo.com, der bl.a. har ansættelser hos Yousee, DSB og TV 2 stående på cv'et.

Maria Gry Henriksen begynder i sit nye job hos Saxo.com 1. januar 2021. | Foto: PR/Saxo.com

Saxo.com, der driver bogstreamingtjeneste og sælger bøger online, har ansat ny salgs- og marketingdirektør i skikkelse af Maria Gry Henriksen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Hun har senest været chef for marketing hos Yousee og har tidligere arbejdet for bl.a. DSB, TV 2 og MTG, der siden er blevet til Nent.

"Kontakten med brugerne på tværs af platforme og formater skaber spændende muligheder, og især den kunde- og dataorienterede tilgang ser jeg som en kæmpe styrke for Saxo," udtaler Maria Gry Henriksen om sit nye job.

Hun tiltræder ved årsskiftet.

Tidligere på året forlod Jan Ettrup-Mikkelsen en post som marketingdirektør hos Saxo.com for at skifte til fintechselskabet Menupay.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs