Watch Medier

Saxo.com hyrer salgs- og marketingdirektør med erfaring fra Yousee og DSB

Maria Gry Henriksen er navnet på ny salgs- og marketingdirektør hos Saxo.com, der bl.a. har ansættelser hos Yousee, DSB og TV 2 stående på cv'et.

Maria Gry Henriksen begynder i sit nye job hos Saxo.com 1. januar 2021. | Foto: PR/Saxo.com

Saxo.com, der driver bogstreamingtjeneste og sælger bøger online, har ansat ny salgs- og marketingdirektør i skikkelse af Maria Gry Henriksen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Hun har senest været chef for marketing hos Yousee og har tidligere arbejdet for bl.a. DSB, TV 2 og MTG, der siden er blevet til Nent.

"Kontakten med brugerne på tværs af platforme og formater skaber spændende muligheder, og især den kunde- og dataorienterede tilgang ser jeg som en kæmpe styrke for Saxo," udtaler Maria Gry Henriksen om sit nye job.

Hun tiltræder ved årsskiftet.

Tidligere på året forlod Jan Ettrup-Mikkelsen en post som marketingdirektør hos Saxo.com for at skifte til fintechselskabet Menupay.

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede