Watch Medier

Tidligere Lauritzen-topchef får toppost i A.P. Møllers nye forskningscenter

Den tidligere J. Lauritzen-topchef Mads Peter Zacho er en blandt en række af nye ansigter hos det nye og A.P. Møller-finansierede forskningscenter, der har præsenteret sit ledelseshold. Se navnene her.

Mads Peter Zacho er én af en helt række nyansættelser hos det nye A.P. Møller-finansierede forskningscenter, der har præsenteret sit ledelseshold. | Foto: J. Lauritzen

Mads Peter Zacho har fundet sit næste job, efter han tidligere på året stoppede som topchef for det danske rederi J. Lauritzen.

Zacho er blot en af en hel række nyansættelser hos det nye og A.P. Møller-finansierede forskningscenter Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping med base i København, som blev annonceret tidligere i år med Bo Cerup-Simonsen som direktør.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs