Watch Medier

Softwareudvikler får tidligere Nordea-chef som formand

Julie Galbo sætter sig for bordenden i softwareudvikleren Trifork, der også går med planer om en børsnotering.

Foto: Niels Hougaard

Softwareudvikleren Trifork har fået nye bestyrelsesformand i skikkelse af Julie Galbo, der tidligere har været risikochef i Nordea og i dag sidder i bestyrelsen i den norske bank DNB Bank, skriver Børsen.

Hun er tiltrådt omtrent samtidig med, at netop Børsen har beskrevet, at Trifork sigter mod en børsnotering næste år.

"Jeg har en forkærlighed for udviklingshistorier, og jeg synes, at der er mange muligheder. Det er en rejse, der er super spændende at være med på og noget, jeg gerne vil understøtte," siger Julie Galbo til avisen og afviser at udtale sig om børsplanerne.

Foruden en ny formand er Maria Hjorth, adm. direktør i VP Securities, også indtrådt i bestyrelsen. Trifork er blandt andet ejet af kapitalfonden Gro Capital, der sidder på knap 20 pct., og stifter Jørn Larsen, der ejer 23,9 pct.

Læs mere her:

Trifork arbejder på en børsnotering 

Trifork-direktør: Af kriser lærer man ikke kun at satse på ét forretningsområde

Trifork er blevet bedre til at tjene penge i 2020 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs