Direktør i Amgros skifter til stilling i nyoprettet styrelse

Amgros’ direktør for Strategisk indkøb og forsyning af lægemidler, Lise Grove, stopper hos medicinindkøberen for i stedet at tiltræde en stilling i den nyoprettede Styrelsen for Forsyningssikkerhed.
Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus

Efter godt fire år som direktør for Strategisk indkøb og forsyning af lægemidler hos regionernes medicinindkøber, Amgros, forlader Lise Grove sin stilling ved udgangen af november.

Fremover skal den sygeplejerskeuddannede Grove være fagchef og medlem af direktionen i Styrelsen for forsyningssikkerhed, der er etableret i kølvandet på coronavirus-pandemien, og skal fremover sikre forsyningen af og koordinere fordelingen af blandt andet værnemidler under sundhedskriser.

Grove kom i oktober 2016 til Amgros fra en stiling som adm. direktør i den nordjyske medicovirksomhed Nordic Neurostim, der gik konkurs måneden forinden, men som siden er ført videre af nye ejere.

I en besked på sin hjemmeside skriver Amgros, at organisationen har indledt eftersøgningen af en afløser for Lise Grove, og indtil denne er fundet, vil direktionen bestå af adm. direktør Flemming Sonne og viceadministrerende direktør Trine Kart.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også