Watch Medier

Direktør i Amgros skifter til stilling i nyoprettet styrelse

Amgros’ direktør for Strategisk indkøb og forsyning af lægemidler, Lise Grove, stopper hos medicinindkøberen for i stedet at tiltræde en stilling i den nyoprettede Styrelsen for Forsyningssikkerhed.

Foto: Anders Brohus

Efter godt fire år som direktør for Strategisk indkøb og forsyning af lægemidler hos regionernes medicinindkøber, Amgros, forlader Lise Grove sin stilling ved udgangen af november.

Fremover skal den sygeplejerskeuddannede Grove være fagchef og medlem af direktionen i Styrelsen for forsyningssikkerhed, der er etableret i kølvandet på coronavirus-pandemien, og skal fremover sikre forsyningen af og koordinere fordelingen af blandt andet værnemidler under sundhedskriser.

Grove kom i oktober 2016 til Amgros fra en stiling som adm. direktør i den nordjyske medicovirksomhed Nordic Neurostim, der gik konkurs måneden forinden, men som siden er ført videre af nye ejere.

I en besked på sin hjemmeside skriver Amgros, at organisationen har indledt eftersøgningen af en afløser for Lise Grove, og indtil denne er fundet, vil direktionen bestå af adm. direktør Flemming Sonne og viceadministrerende direktør Trine Kart.

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs