Watch Medier

Redaktionschef overtager chefredaktørposten på for Alt for damerne

Alt for damerne får ny chefredaktør. Efter syv år stopper Tina Nikolaisen på posten og afløses af bladets redaktionschef gennem de sidste fire år.

Foto: Egmont Publishing

Magasindirektøren i Egmont Publishing giver en af sine stafetter videre.

Ved siden af jobbet som magasindirektør i Egmont Publishing har Tina Nikolaisen i syv år også været chefredaktør på Alt for damerne, men nu giver hun den kasket videre til Rikke Dal Støttrup, der siden 2016 har været redaktionschef på magasinet.

Det skriver Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

"Det er naturligt for mig at udnævne Rikke, som de seneste fire år har bevist sig som en kreativ og kompetent redaktionschef og en stærk sparringspartner," siger Tina Nikolaisen.

Rikke Dal Støttrup har tidligere været redaktør på TV 2 Nyhederne og redaktionschef på Go'aften Danmark.

Tina Nikolaisen er for nylig blevet en del af den nye dansk-svensk magasinledelse i Egmont Publishing, der blev dannet ved en reorganisering samtidig med, at tidligere landedirektør Klaus Høeg-Hagensen stoppede. Den nye organisation samlede ledelsen af Egmont Publishings bladudgivelser på tværs af landegrænser under Per Kjellander, der hidtil havde været chef for Egmont Publishing i Sverige.

Tina Nikolaisen er samtidig blevet bestyrelsesformand for modelbureauet Unique Models, som er delvis ejet af Egmont.

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs