Watch Medier

Tidligere Dagrofa-topchef har fået nyt job

Efter et par års pause i halen på farvellet til topjobbet i fødevaregrossisten Dagrofa har Per Thau igen fået et chefjob.

Frem til 2018 var Per Thau adm. direktør i Dagrofa. Nu har han igen fået sig et chefjob. | Foto: Stine Bidstrup

Det er endnu for tidligt at sætte virksomhed og branche på, men til Finans siger tidligere Dagrofa-topchef Per Thau, at han har skrevet under på et ny et job som fuldtidschef.

"Jeg har været meget frem og tilbage i overvejelserne. Om jeg skulle satse på bestyrelsesopgaver eller måske købe mig ind i en virksomhed. Men jeg savner det operationelle og ledelsesmæssige ved at drive et større selskab," siger Per Thau.

Han har siden 2018, hvor han i Dagrofa blev erstattet af Tomas Pietrangeli på topposten, tilbragt tid med familien og brugt et år på at rejse jorden rundt med sin familie.

Siden hjemkomsten sidste år har Per Thau haft bestyrelsesarbejde i den norske emballagekoncern Elopak og i Tech Nordic Advocates, ligesom han er del af et erhvervsnetværk, der vil hjælpe coronaramte virksomheder.

Flere detailprofiler med i frivilligt coronainitiativ

Hoteller og benzinstationer baner vejen for Dagrofa Foodservices økonomiske genoplivning

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs