Watch Medier

Tidligere Dagrofa-topchef har fået nyt job

Efter et par års pause i halen på farvellet til topjobbet i fødevaregrossisten Dagrofa har Per Thau igen fået et chefjob.

Frem til 2018 var Per Thau adm. direktør i Dagrofa. Nu har han igen fået sig et chefjob. | Foto: Stine Bidstrup

Det er endnu for tidligt at sætte virksomhed og branche på, men til Finans siger tidligere Dagrofa-topchef Per Thau, at han har skrevet under på et ny et job som fuldtidschef.

"Jeg har været meget frem og tilbage i overvejelserne. Om jeg skulle satse på bestyrelsesopgaver eller måske købe mig ind i en virksomhed. Men jeg savner det operationelle og ledelsesmæssige ved at drive et større selskab," siger Per Thau.

Han har siden 2018, hvor han i Dagrofa blev erstattet af Tomas Pietrangeli på topposten, tilbragt tid med familien og brugt et år på at rejse jorden rundt med sin familie.

Siden hjemkomsten sidste år har Per Thau haft bestyrelsesarbejde i den norske emballagekoncern Elopak og i Tech Nordic Advocates, ligesom han er del af et erhvervsnetværk, der vil hjælpe coronaramte virksomheder.

Flere detailprofiler med i frivilligt coronainitiativ

Hoteller og benzinstationer baner vejen for Dagrofa Foodservices økonomiske genoplivning

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs