Watch Medier

Bruun & Hjejle finder nye partnere i egne rækker

Bruun & Hjejle har udnævnt fem nye partnere og bevæger sig tættere på målet om 20 pct. kvinder i partnerkredsen.

Fem advokater er blevet udnævnt som kommende partnere i Bruun & Hjejle. Mens tre bliver udstyret med titlen associeret partner. | Foto: PR

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle udvider partnerkredsen fra 23 til 28 advokater ved årsskiftet. De kommende partnere er fundet internt i huset – mere specifikt i afdelingerne for M&A, fast ejendom samt bank og finans.

"Med afsæt i et højt aktivitetsniveau på trods af en global pandemi og et ønske om endnu tydeligere at satse på det strategiske fokus på komplekse transaktioner og tvister i et konkurrencepræget marked udnævner Bruun & Hjejle nu fem nye partnere," skriver Bruun & Hjejle i en meddelelse sendt til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs