Watch Medier

Bird & Bird-udbryder så lyset under corona og åbner for partnere i nystiftet firma

Der gik for meget tid med koordinering i Bird & Bird, siger tidligere partner, der nu er gået solo. Coronakrisen var en øjenåbner, lyder det fra advokaten, der overvejer at få partnere ind i sit nye firma.

Hjemmearbejde under corona viste nye måder at arbejde på, siger Bird & Bird-udbryder. | Foto: Pexels

Advokat Philip Graff har sagt farvel til Bird & Birds internationale netværk af kontorer rundt om i verden for i stedet at sætte sig bag sit skrivebord hjemme i privaten.

Han forlod advokatfirmaet 1. november for at starte sit eget firma Graff Legal, hvor han kan bruge mere tid på rådgivning af sine klienter inden for blandt andet M&A-området og mindre tid på møder med kolleger.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs