Watch Medier

Konceptdirektør i Netto kommer retur til Coop

Jeff Salter, der siden 2017 har været konceptdirektør i Netto, vender til foråret hjem til Coop som kommerciel direktør.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Den 1. marts bliver Jeff Salter igen del af Coop, når han knap fire år efter sin start i Salling-koncernen, kommer retur.

Ifølge Detailfolk.dk skal han den nuværende konceptdirektør i Netto være kommerciel direktør for Kvickly, SuperBrugsen og Daglibrugsen.

"Vi glæder os til at få Jeff hjem igen. Han bliver en central del af det nye, stærke hold, som skal stå i spidsen for den største del af vores kæder, Brugskæderne, der med en samlet omsætning på over 25 milliarder kroner bliver den største kædemuskel i dansk dagligvarehandel," skriver Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop, i en mail til Detailfolk.

Alt om den gennemgribende rokade i Coop

Frem til 2017, hvor Jeff Salter rykkede til Salling var han i Coop direktør for innovation og CSR og efterfølgende direktør for Coops medlemsprogram.

I Netto International blev Jeff Salter forenet med Michael Løve, som han dannede tæt parløb med tilbage i 2012-2014. Her var Jeff Salter først marketingchef og senere kommerciel direktør i Superbrugsen, hvor Netto-direktør Løve på daværende tidspunkt var adm. direktør.

Coop-profil følger i Michael Løves Netto-fodspor Der skal fart på Coops digitalisering Krigen ulmer blandt supermarkederne 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs