Watch Medier

Konceptdirektør i Netto kommer retur til Coop

Jeff Salter, der siden 2017 har været konceptdirektør i Netto, vender til foråret hjem til Coop som kommerciel direktør.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Den 1. marts bliver Jeff Salter igen del af Coop, når han knap fire år efter sin start i Salling-koncernen, kommer retur.

Ifølge Detailfolk.dk skal han den nuværende konceptdirektør i Netto være kommerciel direktør for Kvickly, SuperBrugsen og Daglibrugsen.

"Vi glæder os til at få Jeff hjem igen. Han bliver en central del af det nye, stærke hold, som skal stå i spidsen for den største del af vores kæder, Brugskæderne, der med en samlet omsætning på over 25 milliarder kroner bliver den største kædemuskel i dansk dagligvarehandel," skriver Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop, i en mail til Detailfolk.

Alt om den gennemgribende rokade i Coop

Frem til 2017, hvor Jeff Salter rykkede til Salling var han i Coop direktør for innovation og CSR og efterfølgende direktør for Coops medlemsprogram.

I Netto International blev Jeff Salter forenet med Michael Løve, som han dannede tæt parløb med tilbage i 2012-2014. Her var Jeff Salter først marketingchef og senere kommerciel direktør i Superbrugsen, hvor Netto-direktør Løve på daværende tidspunkt var adm. direktør.

Coop-profil følger i Michael Løves Netto-fodspor Der skal fart på Coops digitalisering Krigen ulmer blandt supermarkederne 

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs